Verde Cafe a lansat un proiect cultural pentru artistii cu probleme materiale

Cafeneaua bucuresteana Verde Café, in colaborare cu site-ul Visualart, a lansat proiectul cultural “V&V”, in luna martie. Acesta si-a propus sa sprijine tinerii artisti care nu dispun de suficiente resurse materiale ca sa isi promoveze lucrarile. Lor li se pune la dispozitie, gratuit, un spatiu in interiorul cafenelei pentru expunerea propriilor creatii: fotografii, picturi traditionale si digitale, lucrari de grafica sau sculpturi.

Primul eveniment din cadrul “V&V” consta intr-o expozitie de fotografie. In cadrul acesteia, in perioada 3 – 30 aprilie, vizitatorii Verde Café pot admira 25 de fotografii realizate de artistul Silviu Racheriu. Lucrarile arata viziunea artistului despre “viata asa cum este: simpla si frumoasa”.

Verde Café – o cafenea pentru protejarea mediului

Verde Café este o cafenea care se adreseaza tuturor celor interesati de protejarea mediului. Ea are ca principal actionar Asociatia mediaORG , initiatoarea programului de mediu “Copacul de Hartie” . De altfel, 60% din profitul anual al Verde Café este directionat catre “Copacul de Hartie”.

In cafeneaua Verde se organizeaza diferite actiuni – de la evenimente culturale, pana la conferinte de presa si training-uri -, toate evenimentele avand ca tema protejarea naturii.

Organizatorii invita companiile si ONG-urile interesate de tematica de mediu sa desfasoare aici evenimente precum cursuri, workshop-uri sau intalniri de afaceri. Cei interesati pot lua legatura cu reprezentantul mediaORG, Claudia Catana, tel. 0311.000.038 sau pot accesa site-ul Verde Café .

Frumoasa, nu? Dupa cum stiti si noi am inceput proiectul Pictura in dar, si va anuntam pe aceasta cale ca deja avem primul spatiu  din spitalul umanizat, este vorba de Sectia pentru copii bolnavi de sida a spitalului  Victor Babes vom reveni cu poze si cu 3d perspective, realizate de Dan Simoaica care a fost dragut sa se implice si el  cu abilitatile de fotograf.

Share:

Comments ( 0 )