Design functional- calorifere decorative

Designul a avansat si odata cu el si nevoia de detalii de calitate si mai ales de a masca elementele strict functionale, de a le transforma in obiecte de design. Aceasta transformare se observa in designul de calorifere, instalatii de aer conditionat, prize, intrerupatoare etc, toate devin nu numai sisteme functionale in ambient, ci elemente constitutive ale ambientului, generatoare de valoare si de stil.

Specializate in design-ul si fabricarea radiatoarelor contemporane, atelierele CINIER combina confortul si tehnologia, creand piese unice, veritabile sculpturi realizate si patinate manual.
Radiatoarele sunt lucrate din OLYCALE, o roca naturala, concasata si restructurata sa propage caldura, iar corpul de incalzit este fabricat din tevi de cupru, special tratate impotriva coroziunii si dilatatiei.

Culorile si finisajele sunt aplicate manual, plecand de la pigmenti naturali, toate materialele selectate si utilizate in procesul tehnologic fiind eco-friendly.
Lucrate individual, radiatoarele Cinier asigura performante exceptionale in acumularea si propagarea caldurii, longevitatea si rezistenta mineralului extras din Pirinei reprezentand o alternativa rafinata la otel, fonta sau aluminiu.

Finetea pietrei permite realizarea unor opere de arta, de la design-ul pur si sobru, compus din sculpturi orizontale in relief, pana la picturile excentrice, in culori vii, cu insertii de cristale sau la piesele unice, inspirate de luptele cu tauri, de tumultul marilor orase portuare – Shanghai, Marseille, Amsterdam -, de baletul contemporan sau de vitalitatea elementelor vegetale din Hawai. Furnizor Delta Design.

Share:

Comments ( 9 )