Gradina Ambasador Events din Otopeni

Alaturi de  indrumarea specialiszata a lui Sorin Ciorapciu de la Babylon Garden am creat gardina ansamblului Ambsador Club din Otopeni, am stat cateva zile alaturi de el si de benficiar pentru a desavarsi parcul,  aleile si hot spoturile din plante. Find structurata sub forma unei gradini formale nu este foarte exotica, dar imbina zone de relaxare cu zone decorative si imbogateste arhitectura cladirii, iar acum s-a inceput deja plantarea si in cateva sapatamani gradina va fi gata si va invitam sa o admirati, desi dupa cum stiti,  toti cei care ati participat la realizarea unei gradini… spectacolul incepe din al doilea an de la plantare.

Gradina este spatiul personal de relaxare, activitate si joaca in aer liber. O gradina bine proiectata trebuie sa satisfaca aceste nevoi si totodata sa oglindeasca stilul de viata si gustul pentru frumos al proprietarului.

Fiecare persoana este unica in felul sau, la fel si o gradina. Poate doriti sa petreceti ore intregi lucrand relaxati in aer liber sau, dimpotriva, doar s-o admirati. Poate doriti un stil mai traditional sau poate unul mai modern, o abundenta de plante si flori sau poate o varianta mai minimalista.  Indiferent de preferinte, gradina trebuie sa fie un spatiu frumos de care sa va bucurati dvs, familia si prietenii.

In intampinarea acestor nevoi, putem sa va oferim o gama larga de servicii de proiectare, de la o simpla consultatie la fata locului pana la un proiect amplu si complet. Vom lucra in parteneriat cu dvs pt a va ajuta sa va concretizati ideile si sa facem din gradina o parte importanta si integrata din locuinta.

Pentru mai multe detalii despre gardini puteti vizita site-ul Babylon garden unde Sorin si Horia va vor ajuta spre a realiza o gradina de vis, mie mi s-au parut adevarati profesionisti si au facut minuni cu plantele alese de noi. Mai multe gradini realizate de ei veti vedea aici si mai multe proiecte de design interior si exterior realizate de mine veti vedea aici.iata si cateva imagini din proiectul 3D realizat de Sorin pentru a sistematiza conceptul facut de House Line din site-ul Ambasador Events.

Lansarea oficiala a Clubului este pe 22 iulie2 010, unde va invitam cu drag.

Share:

Comments ( 2 )