Vreti sa fiti designer de interior, sau sa va puteti decoara propria locuinta si pe cele ale prietenlior?

Printre proiectele pe care le pragatim pentru anul viitor se numara si un curs de design interior, pentru cei care vor sa invete mai multe dintre  secretele acestui domeniu, pentru cei cu adevarat pasionati de designul interior.

Este vorba despre un curs de hobby,  pe care eu il doressc in schimb cu aplicatii foarte practice, am pregatit inca de acum intalniri cu profesionisti in domeniu,cu furnizori si distribuitori  de mobilier, finisaje, sisteme de iluminat , draperii,  ce va vor pune la dispozitie cunostintele si experienta acumulata in ani, de asemenea pregatesc acum si partea teoretica a cursului cu tot ce mi-as fi dorit ca altii sa ma invete si sa nu fiu nevoita sa ma documentez singura si cu cele mai importante lucruri pe care le-am invatat in scoli.  Nu vom neglija nici consutanta de business pentru  toti cei care se pregatesc pentru un nou domeniu si pentru o noua afacere.

Un alt punct important in curs as vrea sa fie deprinderea folosirii unor programe 3D si 2 D speciale pentru design si notiuni de desen tehnic pentru planuri, space planning si prezentarile generale pe care le veti face in proiectele voastre.

Sper ca acest curs sa fie un moment de turnura in vietile celor  care il vor urma, sa le creeze nu numai abilitati de memorare ci si noi abilitati estetice si mai mult decat orice un cerc de referitna si contacte cu care vor putea pune bazele noii cariere in acest domeniu vast si deosebit de interesant.

Locatia va fi in zona Universitatii- Kogalniceanu si perioada estimata va fi februarie- martie 2011, pana atunci voi pregati toate surprizele pentru participanti si voi aduce impreuna o echipa ce va va uimi cu bunavointa si profesionalismul fiecaruia dintre membri. Astept inscrierile pe blog, adica aici , pe site- ul nostru  www.houseline.ro la sectiunea de Contact si la adresa de mail aurelia@houseline.ro.

Puteti de acum sa va inscrieti, momentan pe blog, prin comentariile voastre, sa imi spuneti  primele impresii si intrebari si ce ati vrea  de la un curs de design interior, cat timp ati putea sa acoradati acestui curs etc  inscrierile oficiale incep de la jumatatea lunii ianuarie dar despre asta mai avem timp sa mai povestim.

Va astept cu drag !

Share:

Comments ( 19 )

 • luca says:

  O idee extraordinara!Sunt interesat de acest curs,depinde insa de orarul de desfasurare,de taxele pentru acest curs,presupun ca pana la inceperea cursului toate amanuntele vor fi cunoscute.

  Multumesc!

 • Ana says:

  Mi se pare o idee excelenta! :)
  Sunt interesata de aceste cursuri, si vreau sa aflu mai multe detalii organizatorice; din experienta, stiu ca varianta ideala ar fi un curs pe saptamana, de regula seara, incepand cu ora 18.30/19.00, pentru cei care lucreaza (probabil majoritatea).
  Felicitari pentru idee si abia astept detaliile.
  Pana atunci, va doresc un an nou plin de bucurii, realizari si multe proiecte de succes!
  La multi ani!
  Ana

 • Aura Necula says:

  Ma bucur ca sunteti interesati de curs, abia astept si eu sa incepem, acum am revenit si noi din vacanta si pana la sfarsitul saptamanii voi posta programul si costurile cursului.
  @ Ana si mie mi-ar placea o zi pe saptamana dar din dorinta de a impartasi cat mai multe informatii cu voi am ajuns deja la 16 sedinte plinde de informatie, unele practice, altele cu invitati de a caror experienta as vrea sa va bucurati si voi, asa ca ar trebui sa ne intindem pe 4 luni si ar creste mult costurile, deci cred ca vom face 2 sedinte pe saptamana sau impartim in 2 module cursul…

 • Paula Popescu says:

  Buna ziua!
  Ma bucur ca exista o astfel de initiativa din partea dumneavoastra si va urez mult succes!
  Personal, m-ar interesa un astfel de curs care sa ofere baza teoretica si practica a ceea ce inseamna design interior. Sunt convinsa ca acest curs, desi probabil se va adresa tuturor doritorilor, in realitate, va avea impact asupra acelora care au abilitati native si educate si totodata pasiune.
  Asteptarile mele legate de un astfel de curs sunt, recunosc, destul de mari si anume, mi-as dori:
  – sa aiba o componenta de istoria artei, concentrata in cateva ore de curs, insa care sa reprezinte esenta evolutiei esteticului si specificul fiecarei etape reprezentative in stransa legatura cu oranduirea sociala si culturala a acelei epoci;
  – sa contina informatii legate de regulile de baza in realizarea unui proiect si aici ma refer la: volume, culori, forme, lay out;
  – sa contina cateva ore de desen, grafica, reprezentari grafice ale elementelor decorative, pentru a stii cum sa fie prezentate ideile in fata clientului;
  – sa contina cateva ore de informatica, in care sa ne fie prezentate cateva programe utile in realizarea unui proiect;
  – sa contina elemente legate de tentintele in design- ul interior, asociate cu schimbari aparute la nivel social si cultural;
  – sa contina elemente de psihologie umana si de economie care sa-i ajute pe viitorii designeri sa stabileasca relatii de colaborare fructuoase cu clientii lor;

  M-as bucura, daca la sfarsitul acestui curs, as avea curajul sa intru intr-o conversatie pe teme de design si nu m-as face de rusine cu informatiile acumulate.
  In rest, sunt constienta ca diferenta este data de talentul, personalitate, perseverenta si nu in ultimul rand de pasiunea fiecarui cursant in parte.

  Un mare plus ar mai fi si acela dat de un atestat sau o diploma recunoscuta de Ministerul Invatamantului si al Muncii, insa recunosc, ca nu cred ca va fii foarte usor de obtinut, asa incat nu am asteptari prea mari in sensul acesta.

  Abia astept lansarea acestui curs si am sentimentul ca va fi o reusita avand in vedere pasiunea si destoinicia cu care va implicati in toate proiectele dumneavoastra.
  Mi-ar placea sa fiu una dintre participanti si sper sa fiu si eu anuntata atunci cand va incepe via mail.

  Multumesc!
  Succes!

  Paula Popescu
  Psiholog

 • Paula Popescu says:

  Scuze pentru cele cateva greseli de scriere!
  “Graba strica traba”
  Paula P