Un apartament mic in culori de primavara

Pentru un apartament mic dintr-un bloc, vechi, am ales un concept vesel si primavaratic, cu dor de lumina si culoare de veselie si de nonconformism , acest spatiu devine  un vis implinit, o schimbare dorita si asteptata.

La dormitor am ales din doua variante de culoare pentru mobilier, wenge cu oglinda si alb lucios, pe perete am realizat o placare personalizata din parchet imprimat, care se poate customiza cu orice tip de design dar pastreaza textura calda a lemnului. Patul cu saltea de 140 cu 200cm este suficient de mare si incape perefect incadrat de doua noptiere mici tip masuta rotunda si e luminat cu lampi suspendate din tavan cu intrerupatoare cap scara ce pot fi actinate chiar de la pat pentru mai mult confort.

In living am ales mobilier de depozitare si o zona mica de luat masa pentru ca in buctarie nu a incaput un dinning propopriu zis, asa ca am cautat un loc placut pentru masa in familie. Gama cromatica este de turcoaz cu verde cald si accente de alb si wenge.

Designul se incadreaza ca stil in stilul contemporan cu detalii midcentury. Stilul contemporan este ideal  pentru apartamente caci foloseste spatiul la maxim si creeaza impresia ca o camera este mai mare decat in realitate. Contine forme geometrice asimetrice  iar textura este folosita la minimum. Poti combina acest stil cu altele.

Poti folosi acest stil in apartamentul tau si nu numai. Este un stil de design caracteristic secolului XX, porinid de la Bauhaus si dezvoltandu-si caracterul propriu prin incorporarea de elemente din Art Deco si Cubism, cu putin Pop Art, fiind astfel ceea ce societatea contemporana are nevoie. se pot incorpora elemente  high-tech,minimalist, loft, shabby chic, vintage, art nouveau sau constructiviste, stilul fiind unul eclectic.

Pentru servicii de proiectare 3D fotorealiste si design de interior ne puteti contacta aici pe pagina de contact.

Designer de interior

Aurelia Filip

www.aura.houseline.ro

aurelia@houseline.ro

 

Share:

Comments ( 0 )