Cursuri de tehnici picturale

Din dorinta de a impartasi experianta in domeniul artelor plastice pe care am acumulat-o in decursul anilor, am inceput un proiect menit sa incurajeze creativitea si imaginatia persoanelor interesate sa invete lucruri noi , sa experimenteze, sa se relaxeze pictand .
DESIGN CORNER iti ofera sedinte de recreere prin arta, un spatiu in care sa visezi si indrumatori profesionisti .

DESIGN CORNER este o initiativa noua pe care noi – House Line, adica Aurelia si Radu Filip, pe care ne stiti, impreuna cu  alti invitati dragi noua: designeri, artisti plastici, ilustratori , fashion designeri etc vom creea impreuna cu voi, o comunitate in cadrul careia veti informatii profesioniste , lectori daruiti si un colt-”corner” de liniste si de creativitate in care puteti invata mai multe despre design interior,  despre fashion design,  arte plastice si tehnici de reprezentare, pictura murala, tehnica  icoanei,  bijuterii, ilustratie, banda desenata, handmade  si orice alt lucru legat de acest domeniu fascinant al creatiei.

De la initierea in tainele desenului si pana la magia amestecului culorilor, de la intalnirea cu misterele picturii murale ,picturii realiste, pana la marii artisti ai secolului 20, sedintele noastre de creatie sunt diverse si interesante, facute exact pentru ca voi sa explorati propriul univers creativ. Va puteti deasemenea gasi noi pasiuni cum ar fi decorarea de interioare sau moda si puteti gasi noi forme ale exprimarii libere cu ajutorul picturii, modelajului, colajului, bricolajului  si a graficii, intrun spatiu deosebit.

DESIGN CORNER propune o serie de module care incurajeze dezvoltarea personala :

-curs pentru incepatori in tainele picturii
curs icoane pe lemn si pe sticla
-cursuri pictura realista

-cursuri tehnici murale si mozaic

-cursuri bricolaj si mobilier pictat
-cursuri pentru copii
-cursuri, traininguri, teambuilding-uri si workshop-uri creative pentru companii
-curs intensiv pictura de sevalet sau pictura in ulei

Va asteptam pentru inscrieri  la noul sediu din B-dul Pache Protopopescu , aleea Plutonier Vasile Luicu nr 2, vis a vis de ProTV, intre orele 12-18.

Cursurile vor sta  sub semnul DESIGN CORNER – coltul de relaxare si informare corecta,  indrumata de profesionisti,  pentru pasionatii de arte frumoase si design  de toate felurile, pe care cu totii il cautam pentru a ne relaxa dupa munca sau de ce nu, pentru a ne gasi in sfarsit directia dorita  in viata.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactari la tel 0726225407 si 0726225419 sau la  adresa de email 0ffice@houseline .ro, de asemenea puteti folosi formularul de Contact.

Va asteptam cu drag!

Echipa HOUSELINE si  DESIGN CORNER