Ocean este o chiuveta din noua colectie Bagno Bandini, are un design sculptural inspirat din miscarea valurilor oceanului si fireste acum ca 1 mai este aprope cu totii visam la ocean, la mare, la valuri.

Ocean este un obiect artistic, modern si luxos fiind disponibil in doua culori alb si negru lucios si doua dimensiuni. Pentru o baie deosebita artistica e bine sa luati in considerare aceasta colectie ce poate aduce un plus de prospetime unei camere de altfel functionale.

Visitati si site-ul Bagno Bandini pentru mai multe idei de amplasare si pentru mai multe obiecte sanitare iesite din tipare.

Share:

Pentru lansarea noului Volkswagen Fox 21 artisti interantionali din urban art, grafic design si ilustratie au decorat camerele din Hotel Fox in centrul Copenhagai, transformand fiecare camera intr-o opera de arta cu atmosfera si conceptul propriu, o experienta de neuitat pentru vizitatorii hotelului ce pot reveni pentru a vedea fiecare camera si mai ales pentru iubitorii de arta ce pot trai pe viu intr-o galerie de arta.

Ideile sunt originale de la povesti cu monstri si cu zane, camere relaxante, camere cu vise, camere cu atmosfera retro, toate reprezinta un concept original si o idee diferita de amenajare, 61 de camere, 21 de artisiti, 1000 de idei pentru o noapte de neuitat.

Fireste pulblicul tinta este de un anumit profil pasihologic de aceea printre serviciile oferite se numara internet de mare viteza, plasma cu iesire pe laptop, posibilitatea de a inchiria biciclete si i-pod uri.

Share:

Premiul Pritzker, considerat cea mai mai inalta distinctie din arhitectura, echivalentul premiului Nobel pentru stiinte, a fost decernat, duminica, arhitectului elvetian Peter Zumthor (foto dreapta), informeaza AFP, citat de Mediafax.

Infiintat in 1979, la initiativa fundatiei Hyatt, sustinuta de Pritzker, o veche familie de antreprenori care activeaza in domeniul turismului, originara din Chicago, premiul consta intr-un cec de 100.000 de dolari si o medalie din bronz. Peter Zumthor va primi premiul Pritzker in timpul unei ceremonii care va avea loc in Argentina, pe 29 mai, la palatul Consiliului Municipal din Buenos Aires.
Sursa:www.zf.ro

Share: