Class Living, cunoscuta companie de mobilier premium, continuă seria evenimentelor artistice desfăşurate într-un spaţiu neconvenţional, invitându-şi pentru a doua oară clienţii şi partenerii la teatru.

Showroom-ul Class Living din Pipera s-a transformat într-un decor inedit pentru piesa „Dragostea durează 3 ani”, cel de-al doilea proiect realizat în această vară împreună cu Compania de Teatru D’AYA.

Un hohot de ras, un limbaj de comunicare comun şi puternic a apropiat publicul, totul într-o rezonanţă perfectă cu spaţiul înconjurător.

„Îmi doresc ca această iniţiativă se continue. Voi face tot posibilul, alături de Chris, sa le aducem celor care intră în spaţiul Class Living teatru de calitate, să găsească aici relaxarea dar şi bucuria de a se afla într-un ambient plăcut, care îi face să se simtă ca acasă”,  a declarat Camelia Şucu, Preşedintele Class Living.

Primul proiect, „Te iubesc! Te iubesc?”, a fost oferit în premieră de Class Living la mijlocul lunii iunie. O comedie savuroasă care s-a integrat perfect în ambient şi care s-a bucurat de acelaşi succes.

Chris Simion, cea care a iniţiat proiectul D’AYA şi a regizat piesele „Dragostea durează 3 ani” şi „Te iubesc! Te iubesc?”, a adăugat: „Neconvenţionalul şi atmosfera pe care le-am găsit la Class Living s-au potrivit ca o mănuşă teatrului alternativ pe care îl promovăm. Suntem bucuroşi că am avut o astfel de primire caldă şi sperăm să pregătim împreună multe alte proiecte”.

Sursa: http://stiri.rol.ro

Share:

Dupa cum va mai spuneam si in alte posturi, incerc sa personalizez casele pe care le amenajez cat mai mult, de la obiecte unicat create special pentru acea casa, pana la un lucru pe care orcat ar incerca altii sa il copieze nu le poate iesi la fel, pentru ca vibratia pensulei, nu poate fi copiata asa usor.

Pictura decorativa din punctul meu de vedere poate fi mult mai frumoasa si mai expresiva decat un tapet, iata cateva exemple dintr-o casa pe care sper sa o termin in curand, momentan am ajuns la etapa picturii, din care mai am cateva decoruri in living, iata un dormitor indraznet, exuberant, momentan fara mobila, in imagine, in realitate a ajuns si mobila si ma pregatesc saptamana viitoare sa va fac un update si sa va arat noile fotografii cu mobila instalata deja.

Share:

Punk, este unul dintre cele mai originale si indraznete piese de mobilier pe care le-am vazut in ultima vreme, si un semn ca lumea designului interior se schimba, devine mai creativa, mai adaptata stilului de viata contemporan.
Comod, rezistent, lejer si versatil: acestea sunt caracteristicile care au facut din PUNK castigatorul premiului “Cel mai bun scaun pentru segmentul HoReCa” in 2008. Design semnat de Archirivolto Design pentru Green. Scaunele pot fi stivuite si se adapteaza oricarui ambient grazie posibilitatilor multiple de combinare a culorilor. Structura din polipropilena disponibila in culorile: alb, rosu, antracit, verde si portocaliu. Spatar din policarbonat disponibil in culorile: transparent, rosu transparent, antracit transparent, verde transparent, portocaliu transparent.

Share: