Postmodernismul este termenul de referinţă aplicat unei vaste game de evoluţii în domeniile de teorie critică, filozofie, arhitectură, artă, literatură şi cultură. Diversele expresii ale postmodernismului provin, depăşesc sau sânt o reacţie a modernismului. Dacă modernismul se consideră pe sine o culminare a căutării unei estetici a iluminismului, o etică, postmodernismul se ocupă de modul în care autoritatea unor entităţi ideale (numite metanaraţiuni) este slăbită prin procesul de fragmentare, consumerism, şi deconstrucţie. Jean-François Lyotard a descris acest curent drept o „mefienţă în metanaraţiuni” (Lyotard, 1984). În viziunea lui Jean-François Lyotard, postmodernismul atacă ideea unor universalii monolitice şi în schimb încurajează perspectivele fracturate, fluide şi pe cele multiple.(wiki)

Share:

Incerc diverse variante de restaurant, cred ca ar trebui sa lansez un concurs.

Share:

Lucrez acum la variantele de design de restaurant pentru complexul de nunti de la Otopeni, designul de restaurant nu este chiar asa de simplu, mai ales ca acesta trebuie transformat la cerere in salon de nunti, asa ca nu poate fi foarte decorativ, el va trebui sa fie cat mai simplu si elegant pentru ca oricine sa poata sa faca o nunta acolo pe culorile dorite.

Ca si materiale am ales lemn si piatra combinate cu sticla alba luminata din interior si mobilier din mdf vopsit lucios, deoarece restaurantul are legatura cu piscina perin intermediul unei terase acoperite. Acestea sunt doar niste schite urmand a fi detaliate mai tarziu pentru varianta finala.

Share: