Pe aceasta cale profit de ocazie pentru a invita institutiile amintite mai jos, Camine de copii, Azile batrani, Centre de palsament pentru a se inscrie si a benficia cat mai curand de proiectul nostru de a darui o pictura murala cadou.

Pentru acesta puteti folosi formularul de Contact, si va vom raspunde in cel mai scurt timp cu putinta. Va voi prezenta si un exemplu de pictura decorativa pentru un spatiu de joaca dintr-o gradinita, realizat de artistul plastic Cristian Scutaru, partenerul nostru in acest proiect, reperzentat al KikoDesign. Designerii si artistii nostri decoratori vor infrumuseta spatiul interior ales vor schimba atmosfera si speram si viata de zi cu zi a celor care locuiesc acolo.

Contactati-ne acum!

Share:

Acum in apropierea Sarbatorilor de iarna ne-am gandit sa facem ceva si pentru cei ce primesc prea putin de la societate si uneori chiar de la viata. Am vrea sa initiem o campanie in Centre de plasament, Camine de copii sau batrani, in care sa pictam pentru fiecare macar un perete poate niste mobila, orice pentru a aduce frumosul, pasiunea pentru arta si design in zone in care frumusetea ajunge greu, cultura si mai greu iar generozitatea uneori nu ajuns niciodata.

Consider ca orice om si mai mult decat atat, orice firma are o responsabilitate fata de societatea in care traieste si activeaza si ca. ..daca fiecare s-ar gandi la comunitate macar un pic lucrurile ar putea fi mai bune pentru toti. De aceea ne-am gandit, nu sa facem un lucru despre care sa nu afle nimeni, ci sa implicam cat mai multi oameni in proiectul nostru pentru a demonstra ca nu trebuie sa fii bogat ca sa daruiesti, nu trebuie sa accesezi fonduri FMI pentru a aduce un pic de frumusete in spatiul in care traiesti, trebuie doar sa vrei sa schimbi ceva, trebuie sa renunti la comoditate si sa daruiesti.

Am ales din lucrarile unor artisti contemporani si din cele pe care le-am facut deja pentru diferite comenzi o serie de picturi murale adaptate spatiilor publice si diferitelor varste din care vom putea alege cele mai potrivite imagini pentru fiecare locatie.

Acest proiect se vrea a fi unul deschis in care oricine se poate implica, noi vom oferi materialele de pictura si mana de lucru, in timp am vrea sa strangem in jurul acestei initiative sponsori impreuna cu care vom putea face mai mult, vom putea schimba mobilierul , perdelele draperiile, mocheta , parcehtul, vom putea da o noua viata unor spatii acum triste, anoste, lipsite stralucire.

Pentru inceput am vrea sa facem pictura si sa aratam ca se pot face lucruri foarte frumoase in dar. Proiectul va incepe din luna noiembrie dar nu se va sfarsi dupa Sarbataori, noi am vrea sa facem din aceasta initiativa una permanenta si in limita timpului disponibil, sa continuam sa aducem un pic de frumusete in viata celor e nu au avut parte de ea. Deviza noastra este: „Din toate lucruile pe care le-am primit cele pe care le-am daruit m-au facut cel mai fericit”

O initiativa HouseLine si KikoDesign

Share:

Am terminat primele vederi de la restaurantul din Otopeni, parte a complexului Ambasad’or Jardin d’amour, dar fiind in lucru partea de branding este in continua schimbare pana se va ajunge la solutia cea mai buna, asa ca acum s-a ajuns la numele Ambasad’or.

Materialele alese pentru ambientare sunt pielea naturala, lemn masiv, metal sisticla, ornamentul va fi pictural pentru a dauga diversitate texturilor, finisaje de cea mai buna calitate si designul armonios, vor face din acest restaurant unul dintre cel mai cautate din Bucuresti. Iata si site-ul Ambasad’or

Share: