Ca sa luam un nou proiect de bar am facut un fragment de propunere de amenajare, proiectul se refera la un Cigar bar, un concept mai nou pe piata romaneasca, cigar barul provine din cultura britanica, are un aer usor colonial si este practic un club pt gentlemani, un concept deosebit, pentru un public din ce in ce mai sofisticat, evident cu totii ne visam aristocrati  britanici stand la un trabuc, sau poate ne visam 007, Sean Conery, in lupta cu inamicii cu trabucul in coltul gurii.

Oricum ar fi ideea e foarte interesanta, nu e destul de “fumata”, asa ca iata o propunere de design ce incearca sa pastreze cat mai mult din atmosfera sofisticata, deopotriva confortabila si sobra a unul club de barabati in care e o placere sa vii insotit de o domana.

Dintre ultimele trenduri in materie de baruri mai amintim: pool bar, marini bar, blouetooth bar, swim-up bar, wine bar, sport bar, piano bar, karaoke bar, library bar  si diverse cobinatii intre ele pe diverse teme si idei de design. V-am facut curiosi? … E bine, abia astept sa fac designul fiecareia dintre combinatii si sa inventez altele noi.

Share:

In acord cu tendinţele observate în amenajările interioare din ultimele luni, Galeriile Noblesse propun celor care sunt obişnuiţi să ţină pasul cu moda, un dining clasic cu accente glamour, care, în ciuda cromaticii sobre şi elegante creează o atmosferă caldă şi primitoare.

Adevărate opere de artă, produsele CorteZari sunt realizate din lemn masiv cu intarsii, fiind decorate manual. Interpretări actuale după modele consacrate de mobilier stil, scaunele, asa, bufetul şi restul corpurilor ce compun amenajarea se remarcă prin finisaje deosebite şi prin formele lor elegante, pline de graţie.

Deşi este inspirat din perioade de glorie şi opulenţă, decorul nu este deloc unul încărcat şi aceasta datorită designului simplu, cu linii unduioase, al mobilierului,dar şi datorită cromaticii şi tapiţeriei uni.
O contribuţie importantă în efinitivarea şi întregirea decorului o au corpurile de iluminat şi obiectele de cristal şi porţelan, perfect asortate compoziţiei.

Sfeşnicul cu lumânări, aplicele şi candelabrul sunt elemente decorative esenţiale, care echilibrează atmosfera atât prin designul lor, dar mai ales prin jocul de lumini şi umbre pe care îl creează.
Produsele CorteZari le puteti achizitiona prin Galeriile Noblesse.

Share:

La aceeasi casa, livingul deschis, inalt de aproape 7 metri  a primit o decoratie mai simpla dar sofisticata un tapet aramiu, romanshade-uri de aceeasi culoare  si in general nuante calde de brunuri  si cupru. Ce alunga monotonia , sunt luminile foarte sofisticate, lampadarul meu preferat de la Orion Design si aplicele mai mici din cristale. Feeria de lumini creaza o atmosfera de poveste, delicata, transparente si umbre ce implinesc armonia designului.

Cred ca intr-unul din posturile anterioare v-am prezentat proiectul 3d al acestui spatiu, de atunci au aparut mici modificari, dar in general am respectat ideile din proiect, singura modificare substantiala a fost acest lampadar care, desi nu a costat tocmai putin, ne-a impresionat de la prima vedere si  impreuna cu proprietarii am consimtit sa modificam un pic proiectul pentru a face loc unui corp de iluminat atat de interesant si deosebit, abia astept sa fac fotografiile finale cand toate detaliile vor fi finisate.

Share: