Realitatea care ne inconjoara are o multitudine de fatete pe care nu le putem cuprinde dintr-o singura clipire. Este nevoie de un studiu atent sau de o calatorie virtuala cu ochii mintii pentru a putea cuprinde si surprinde toate aceste bucatele din care este compusa realitatea si a le pastra intacte peste timp.

Imaginile panoramice 360° – o tehnologie de ultima ora acum si la indemana ta  –  iti ofera posibilitatea de a viziona o imagine, o realitate, un loc, in complexitatea sa, din toate unghiurile posibile. Nici o fotografie nu poate surprinde atat de complet un loc in plenitudinea elementelor sale!
Imaginile panoramice prezinta 360° de realitate permitand celui care priveste sa se miste nu doar in plan orizontal dar si partea de sus si de jos a punctului de privire.

Tururile virtuale sunt alcatuite dintr-o serie de panorame de 360° legate intre ele prin hotspoturi (zone senzitive), ce permit trecerea dintr-o panorama in alta. Un tur virtual va ofera o adevarata experienta multimedia interactiva putand contine pe langa imagini, sunet si muzica, galerii de imagini video, elemente interactive, harti senzitive, etc.

O imagine panoramica este un foarte bun instrument de marketing care va va ajuta sa vindeti mai usor produsul / serviciul dvs.  Ea va ofera un net avantaj competitiv fata de concurentii dvs. dovedind ca sunteti preocupati sa utilizati cele mai noi tehnologii si o calitate superioara in folosul clientilor dvs.

Pentru mai multe detalii vizitati site ul PanoramicView, pe viitor dupa cum spuneam si intr-un post anterior, in urma unei colaborari  cu Dan Simoaica, unul dintre dezvoltatorii acestui proiect, vom putea realiza  vederi panoramice ale interioarelor create de noi .

Urmatorul material este  Pictura in dar realizata pentru copii de la Victor Babes, pe care o vom imortaliza cu ajutorul lui Dan, pentru ca orice fapta buna merita sa fie eterna si sa fie sursa de insipratie pentru alte fapte frumoase.

Un exemplu graitor al acestei tehnici este turul virtual al magazinului Rebel din Ploiesti realizat de PanoramicView

select viever:

» Pentru vizualizare la cea mai buna calitate, reglati monitorul astfel incat sa vedeti toate nuantele de la alb la negru in imaginea de mai jos.Get DevalVR!

Share:

Cafeneaua bucuresteana Verde Café, in colaborare cu site-ul Visualart, a lansat proiectul cultural “V&V”, in luna martie. Acesta si-a propus sa sprijine tinerii artisti care nu dispun de suficiente resurse materiale ca sa isi promoveze lucrarile. Lor li se pune la dispozitie, gratuit, un spatiu in interiorul cafenelei pentru expunerea propriilor creatii: fotografii, picturi traditionale si digitale, lucrari de grafica sau sculpturi.

Primul eveniment din cadrul “V&V” consta intr-o expozitie de fotografie. In cadrul acesteia, in perioada 3 – 30 aprilie, vizitatorii Verde Café pot admira 25 de fotografii realizate de artistul Silviu Racheriu. Lucrarile arata viziunea artistului despre “viata asa cum este: simpla si frumoasa”.

Verde Café – o cafenea pentru protejarea mediului

Verde Café este o cafenea care se adreseaza tuturor celor interesati de protejarea mediului. Ea are ca principal actionar Asociatia mediaORG , initiatoarea programului de mediu “Copacul de Hartie” . De altfel, 60% din profitul anual al Verde Café este directionat catre “Copacul de Hartie”.

In cafeneaua Verde se organizeaza diferite actiuni – de la evenimente culturale, pana la conferinte de presa si training-uri -, toate evenimentele avand ca tema protejarea naturii.

Organizatorii invita companiile si ONG-urile interesate de tematica de mediu sa desfasoare aici evenimente precum cursuri, workshop-uri sau intalniri de afaceri. Cei interesati pot lua legatura cu reprezentantul mediaORG, Claudia Catana, tel. 0311.000.038 sau pot accesa site-ul Verde Café .

Frumoasa, nu? Dupa cum stiti si noi am inceput proiectul Pictura in dar, si va anuntam pe aceasta cale ca deja avem primul spatiu  din spitalul umanizat, este vorba de Sectia pentru copii bolnavi de sida a spitalului  Victor Babes vom reveni cu poze si cu 3d perspective, realizate de Dan Simoaica care a fost dragut sa se implice si el  cu abilitatile de fotograf.

Share:

Eleganța și exclusivismul sunt transformate în idei ce prind contur prin forme adevărate. Toate acestea se materializează în cele mai impresionante colecții de mobilier și accesorii decorative pentru locuința ta- Galeriile Noblesse- un brand remarcabil ce face parte din viața celor ce îndrăgesc frumosul.
Mai mult, Galeriile Noblesse susțin promovarea culturii și a artei, împreună cu cea mai renumită Galerie de Artă bucureșteană – Casa de licitații Artmark.

Colaborarea dintre Galeriile Noblesse și Casa Artmark era naturală, cele două branduri redefinesc în totalitate frumosul: Galeriile Noblesse susțin și promovează arta și rafinamentul prin colecțiile din portofoliu, iar Casa Artmark încearcă să aducă apropape de oameni, prin fiecare eveniment remarcabil, cultura modernă și exponenții săi.

Alăturarea Noblesse și Artmark oferă prin parteneriat, dezvoltarea proiectului Contact Lenses, o experiență senzoriala completă ce îmbină artele vizuale cu atenția la detalii și materiale high class.

Loredana Preda – General Manager Galeriile Noblesse: „Vrem ca cei care se bucură de experiența Noblesse să perceapă brandul ca fiind prezent nu numai la nivelul showroom-ului sau confortului din locuință, ci și ca parte activă din sfera culturală. Încurajăm și suntem parte dinamică a acestui gen de demersuri. De aceea parteneriatul nostru cu Artmark este unul de referință. Proiectul care marchează startul colaborarii noastre, Contact Lenses, este primul dintr-un șir de evenimente de acest fel, prin care vrem să generam un spațiu marcat de bun gust și eleganță.”

CREATEUR D`AMBIENCE este conceptul propus de Galeriile Noblesse, și se traduce prin dorința de a oferi clienților mai mult decât o gamă variată de mobilier și decoratiuni, printr-un un concept complex coordonat între mobilier, decorațiuni, textile, astfel încât rezultatul să fie unul cu totul special.

Galeriile Noblesse oferă o gamă variată de mobilier, de la cel modern cu linii drepte și îndrăznețe, la cel clasic, călduros, art deco sau avangardist. Noblesse reprezenta un număr important de furnizori recunoscuți la nivel internațional pentru eleganță și rafinament.

Aflată pe strada Logofăt Luca Stroici, galeria este parte a antreprizei Artmark (www.artmark.ro)- un spațiu special, care trăiește o nouă viață într-o vilă din secolul al XIX-lea, adusă, cu gust, în contemporan printr-o restaurare bine gândită. Artmark este un loc de refugiu din ritmica ardentă a fiecărei zile, un mediu al introspecției în vecinătatea picturilor sau a fotografiilor și, de ce nu, un context pentru networking-ul de calitate, în ambianța unor vernisaje gândite să-și răsfețe oaspeții.

Contact Lenses, un proiect Artmark şi Design Yourself pentru ArtSociety este primul eveniment de anvergură care celebrează fotografia de modă ce se desfăşoară într-o serie de 10 expoziţii de foto de fashion. Curatorul Contact Lenses este Dragoş Farmazon.

Share: