In acest sezon sunt in mare voga obiectele care imita broderiile si dantelele. Fie ca este vorba de suporti de pahare din cauciuc, vase de bucatarie, lampi si chiar obiecte de mobilier, acest model da impresia de moliciune si poate avea numeroase aplicatii surprinzator de moderne, cu toate ca de obicei este asociat cu antichitatile. Sursa Amenajari si decoratiuni interioare.
Imaginile sunt din Mandarin Oriental Hotel design by Patricia urquiola , unul dintre designerii mei favoriti, zilele trecute ma intreba cineva ce as vrea sa fiu la 80 de ani si mi-am dat seama ca daca voi face pana atunci sper mai devreme ceva atat de spectaculos si extravagant ca Mandarin Oriental sau ca Barcelo Raval, pot sa mor linistita, glumesc dar cred ca nu sunt departe de visul oricarui designer.

Share:

Stim ca din antichitate tehnica gradinilor suspendate a constituit un miracol al tehnicii si al exuberantei , o minune a lumii antice sunt Gradinile suspendate ale Semiramidei, acum tehnica a avansat mult in schimb spectacolul gradinilor etajate sau verticale a ramas la fel de impresionant.
iata cateva imagini graitoare in acest sens, sa ne facem o idee despre cum se poate picta cu flori si plante vii.

Share:

Printre ale servicii pe care firma noastra le ofera sunt si vizualizarile 3d, pentru o firma de arhitectura de exeplu am facut modele 3d a cateva case, conceptul lor, randarile noastre, iata rezultatul.

Share: