Fie ca aceste sarbatori si Anul Nou sa va aduca bucurie, sanatate si succes.

Speram ca vom avea o colaborare fructuoasa si anul care vine si multi ani de acum inainte.

Sarbatori cu bucurie!

Echipa House Line

Share:

Vreti sa fiti designer de interior, sau sa va puteti decoara propria locuinta si pe cele ale prietenlior?

Printre proiectele pe care le pragatim pentru anul viitor se numara si un curs de design interior, pentru cei care vor sa invete mai multe dintre  secretele acestui domeniu, pentru cei cu adevarat pasionati de designul interior.

Este vorba despre un curs de hobby,  pe care eu il doressc in schimb cu aplicatii foarte practice, am pregatit inca de acum intalniri cu profesionisti in domeniu,cu furnizori si distribuitori  de mobilier, finisaje, sisteme de iluminat , draperii,  ce va vor pune la dispozitie cunostintele si experienta acumulata in ani, de asemenea pregatesc acum si partea teoretica a cursului cu tot ce mi-as fi dorit ca altii sa ma invete si sa nu fiu nevoita sa ma documentez singura si cu cele mai importante lucruri pe care le-am invatat in scoli.  Nu vom neglija nici consutanta de business pentru  toti cei care se pregatesc pentru un nou domeniu si pentru o noua afacere.

Un alt punct important in curs as vrea sa fie deprinderea folosirii unor programe 3D si 2 D speciale pentru design si notiuni de desen tehnic pentru planuri, space planning si prezentarile generale pe care le veti face in proiectele voastre.

Sper ca acest curs sa fie un moment de turnura in vietile celor  care il vor urma, sa le creeze nu numai abilitati de memorare ci si noi abilitati estetice si mai mult decat orice un cerc de referitna si contacte cu care vor putea pune bazele noii cariere in acest domeniu vast si deosebit de interesant.

Locatia va fi in zona Universitatii- Kogalniceanu si perioada estimata va fi februarie- martie 2011, pana atunci voi pregati toate surprizele pentru participanti si voi aduce impreuna o echipa ce va va uimi cu bunavointa si profesionalismul fiecaruia dintre membri. Astept inscrierile pe blog, adica aici , pe site- ul nostru  www.houseline.ro la sectiunea de Contact si la adresa de mail aurelia@houseline.ro.

Puteti de acum sa va inscrieti, momentan pe blog, prin comentariile voastre, sa imi spuneti  primele impresii si intrebari si ce ati vrea  de la un curs de design interior, cat timp ati putea sa acoradati acestui curs etc  inscrierile oficiale incep de la jumatatea lunii ianuarie dar despre asta mai avem timp sa mai povestim.

Va astept cu drag !

Share:

Ne-am gandit sa intram in spiritul Sarbatorilor cu o oferta speciala pentru restaurante, cluburi, baruri, magazine, vitrine etc, care vor sa isi schimbe infatisarea de Craciun si Anul Nou. Cu numai 300 euro puteti avea un set-up nou de Craciun si Anul Nou!

Pentru petrecerile tematice de sarbatori care de obicei se organizeaza in tot felul de locatii nu trebuie sa va mai ganditi prea mult la o idee inovatoare speciala si care sa va impresioneze invitatii acum cu numai 300 euro ( pentru spatii sub 100mp), puteti avea designul visat fara sa  mai faceti eforturi, noi ne vom ocupa de bugetare, de ambientare, de achizitia decoratiunilor in limita unui buget impus de dvs!

Petrecerea de Anul Nou poate fi un adevarat spectacol daca veti apela la un specialist pentru acest eveniment designerii nostri se vor ocupa pana la cele mai mici detalii de shitarea unei idei, buget si de amplasarea obicetelor de decor, pentru idei speciale picturi si butaforie sunati cat mai repede pentru ca Sarbatorile se apropie! Inchiriaza un designer de Craciun si spectacolul sete asigurat!

House Line va asteapta cu idei minunate pentru un un set-up special  de Craciun!

Va asteptam cu drag!

Persoana de contact: Radu Filip

Tel: 0726225419

Share: