Sa va aratam cat suntem de de seriosi si sa distribuim cateva flyere, am facut un afis pt cursul de design,  sper sa va placa si sper ca pe viitor sa organizam si cursuri de graphic design, la care sa particip si eu:)) Va steptam sa va inscrieti, daca sunteti hotarati sa participati  la formularul Contact.

Dupa cum unii din dvs. stiu deja din comunicarile noastre anterioare in perioada 15-27 feb suntem plecati din intr-o calatorie de afaceri in China.

Pentru inscrieri si orice informatii ne puteti contacta pe radu_bfilip@yahoo.com .

De asemenea avem o persoana de contact, Cristian Scutaru tel 0740363925, tot el va fi si la casierie in str Dominta Anastasia nr 10, joia intre 16.00-18.00, pe perioada in care suntem plecati. Numarul de tel 0726225419 ca fi activ dar puteti trimite sms  pentru a evita taxari suplimentare in roaming iar numarul 0726225407 nu va fiu disponibil pe durata calatoriei noastre.

Va multumim  pentru intelegere si va asteptam cu drag la cursul nostru.

Radu Filip

Aurelia Filip

Share:

Pentru ca tot ne pregatim de plecarea in China, am inceput sa visez …”something blue”, vase albastre din portelan cu picturi diafane. Evident vreau si eu unul, dar cum mie imi plac vazele foarte mari, care incap in case foarte mari si valize si mai mari, nu stiu daca pot sa aduc unul, pana atunci, visez paduri albastre de flori de cires….

Share: