Iata si cateva imagini de la cursul de design de interior, atmosfera e relaxata prietenoasa, dar cand e de invatat, suntem  foarte serioase!

Pentru multi cursanti designul este mai mult decat un hobby este un mod de vaiata , un ideal, asa ca in fiecare zi incercam sa descoperim cat mai multe secrete despre acest domeniu minunat.

Invitatele noastre Daniela Mailat de la Helios  si  Arh.Ana-Maria Giugariu, Lighting Designer la Cundall(‘s) – Light 4, United Kingdom, ne-au onorat cu prezenta lor si cu o prezentare deosebita a iluminatului arhitectural.

In postarile urmatoare va voi arata si cateva materiale speciale  despre care am aflat de la Andreea Orhei de la Carpet & Moore, colectii noi de placari, casetoane si materiale caserabile,  spectaculoase si inovatoare, pentru design interior.

Va asteptam cu drag sa va alaturati grupului nostru!

Share:

Vin direct din povesti, ele sunt magicele ursitoare.

“Sedinta foto pentru www.zanesiursitoare.ro . Multa matase, organza si sclipici cat cuprinde. S-a muncit sase ore, dar a meritat fiecare minut.

Imi place tare de tot motto-ul lor:

Suntem fiinte ale Luminii,

Din Lumina am venit

Ne vom intoarce in Lumina

La fiecare pas sa te inconjoare

Lumina fiintei noastre!

Dincolo de faptul ca ursitoarele au devenit un must have la petrecerea de botez, stiti ca forta cuvantului este imens importanta? Urarea pe care micutul botezat o primeste de la ursitoare prinde in timp contur prin puterea cuvantului de a actiona asupra oamenilor. Orice vorba, de altfel. Subiect de meditatie. Rostiti vorbe bune unii despre ceilalti si o sa vedeti ce lucruri minunate se pot intampla.

O vorba buna nu strica dintii, nu-i asa?”

Mai multe idei despre petreceri reusite va asteapta pe site-ul Medeei Vevera, un fasion designer deosebit de talentat : www.zanesiursitoare.ro.

Sursa: Cutia cu fotografii

Share:

“La invitatia VJ-itei Music Channel, Gebi Iordache, artista a devenit foarte interesata de cursul de design interior, care s-a desfasurat sub atenta supraveghere a doamnei Aurelia Filip.

Acum am putea chiar sa lasam redecorarea casei pe mana cantaretei  si sa fim si siguri ca decorul va iesi de minune! Ce materiale pot fi folosite, de unde pot fi procurate si mai ales, cum trebuie sa fie folosite, aflati numai din reportajul din aceasta saptamana, la Music Channel.
Concluzia? Daca sunteti curiosi cum puteti avea o locuinta unicata  si mai ales parerea Giuliei despre astfel de cursuri, urmariti reportajul astazi in cadrul stirilor de la ora 20.00 sau luni de la 14.00, numai la Music Channel.” Postez si filmul imediat ce intru in posesia lui pana atunci iata si foto.

Sursa: Cancan :), desi interviul apare pe Music Channel. O asteptam pe Giulia cu drag la urmatoarele noastre cursuri!

Share: