Va anuntam cu drag ca din 5 iulie puteti fi designeri. Cursul de design rezidential aflat la a 3a editie va incepe in curand.

Va asteptam sa va inscrieti ,nr de locuri sunt limitate deja deci e bine sa va grabiti.

Cursul va avea 20 sedinte atat practice cat si teoretice a cate 2 ore si se va tine de 2 ori pe sapatamna de la ora 19, pretul cursului este de 800 ron plus TVA. Zilele de curs vor fi marti si joi incepand cu5 iulie . In cazul in care se doreste un alt program va rog sa ma anuntati si in functie de nr de inscrieri vom fragmenta grupele si vom face si o grupa de dimineata sau poate la sfarsit de saptamana.

Pentru inscrierile la curs va rugam folositi formularul de contact al sitului nostru http://houseline.ro/Contact_design_interior unde va rugam sa completati numele complet adresa de email si numarul de telefon.

Pentru achitarea avansului ne puteti vizita la noul sediu Design Corner din B-dul Pache Protopopescu, aleea Plutonier Vasile Luicu nr 2, vis a vis de ProTV, intre orele 18-21.

Pentru mai multe detalii si programari puteti sa ne contactati si la tel 0726225407 si 0726225419.

Va asteptam cu drag!

Echipa Design Corner

Share:

Inca va asteptam sa va inscrieti la Cursul de design Rezidential!

Vara asta esti designer… sau ai ocazia sa devii.

Pentru ca vine vara cu pasi repezi, ne pregatim de un nou Curs de Design Rezidential – Editia de vara, din luna iunie va asteptam alaturi de noi sa descoperiti lumea fascinanta a designului interior, sa luati legatura cu invitatii nostri arhitecti, designeri, artisti plastici si oameni de afaceri din domeniu, care alturi de noi,va vor deschide usa catre un univers nou si poate catre o noua optiune in cariera. Am vrut sa facem un curs de vara in special pentru cei care raman in Bucuresti pe perioada verii si care vor sa se relaxeze, sa creeze si sa descopere designul interior, intr-o ambianta estivala.

Cursul se adreseaza pasionatilor de design, de orice varsta, orice profesie, studii… etc.

Se pot inscrie cei care vor sa isi decoreze propria casa, pentru ca proiectele pe care le vom face pt living, dormitor, bucatarie , baie vor fi dupa planurile caselor participantilor, astfel la sfarsitul cursului veti avea si o idee despre designul casei realizat de ceilalti viitori designeri si corectat de noi.

Cursul se mai adreseaza celor care vor sa lucreze in domeniu in orice fel: vanzatori in showroomuri de specialitate, consilieri, importatori de obiecte de design, viitori designeri, artisti, decoratori etc, si mai ales celor care vor sa afle mai multe despre acest domeniu spectaculos, sa dobandeasca abilitati estetice, sa inteleaga frumosul si sa se informeze intr-un mediu organizat, placut, interactiv si prietenos.

Ca si atestat va vom oferi la final o diploma eliberata de firma noastra si diplome de training pe produse eliberate de furnizorii nostri care sunt printre cei mai recunoscuti din piata: Destra Arte, Helios si Artemide, Carpet&Moore, DreamHomeDesign, Galeriile Noblesse, Insign, Dac Design, Benjamiin Moore si altii .

Cursul va avea 20 sedinte atat practice cat si teoretice a cate 2 ore si se va tine de 2 ori pe sapatamna de la ora 19, pretul cursului este de 800 ron plus TVA. Zilele de curs vor fi marti si joi incepand cu luna iunie . In cazul in care se doreste un alt program va rog sa ma anuntati si in functie de nr de inscrieri vom fragmenta grupele si vom face si o grupa de dimineata sau poate la sfarsit de saptamana.

Pentru inscrierile la curs va rugam folositi formularul de contact al sitului nostru http://houseline.ro/Contact_design_interior unde va rugam sa completati numele complet adresa de email si numarul de telefon.

Pentru achitarea avansului ne puteti vizita la noul sediu Design Corner din B-dul Pache Protopopescu, aleea Plutonier Vasile Luicu nr 2, vis a vis de ProTV, intre orele 18-21.

Pentru mai multe detalii si programari puteti sa ne contactati si la tel 0726225407 si 0726225419.

Va asteptam cu drag!

Echipa Design Corner

Share:

Acest design face parte dintr-un concept al unei vile pornit de la cateva obiecte decorate cu foita de argint ce se doreste a fi deopotriva clasic si modern imbinand detaliile opulente cu naturaletea culorilor si a materialelor …

Corpurile de iluminat de la Itallamp, mobilierul de la Galeriile Noblesse si pictura cu detalii florale patinate cu foita de argint si rama argintata,  alcatuiesc rimele plastice ce fac dintr-un interior in culori calde si accente de verde si violet, unul pretios si clasic, in conditiile in care clasic insemana frumos proportionat, echilibrat si armonios.

Livingul este zona centrala a casei, pentru a uni zona de privit la televizor cu zona de relazare langa semineu am ales un traseu ce leaga holul de deiining si l-am punctat prin separea de materiale si prin iluminat. Asttfel am obtinut cele doua zone de relaxare si intalnire decorate in culori diferite… zona de tv are o canapea de la Designer’s guild in dungi colorate violet, verde bej si zona de semineu are 2 fotolii din piele antichizata si structura de inox ce fac legatura cu semineul acoperit cu piatra naturala. Legatura intre cele doua zone este facuta de un corp de canapea din materialul creat de Tricia Guild.

Pictura murala marginita de o rama decorativa argintie si de corpurile de iluminat ce amintesc de o  palnie stilizata provenita din  forma caliciului unei flori, primeste si ea accente violet mai inchise si ornamente de foita de argint.

Atmosfera generala este de calm conform dorintei de beneficiarilor… singura tensiune este creata de mobilierul cu linii ferme si detalii accentuate cu negru.

Alternanta de clasic si modern, de pretios si natural, de texturi mate si texturi lucioase, de culori vii si griuri colorate, face ca acest interior sa fie unul sofisticat ce nu se dezvaluie de la prima lectura ci, ca un parfum fin, te lasa sa il descoperi in timp si sa gasesti noi valente.

Draperiile sunt de la Jab si de la Carre, mobilierul  si covoarele de la Galeriile Noblesse, parchetul din lemn masiv de stejar albit de la Ecolemn iar sistemul de iluminat este de la Carre.

Share: