Din octombrie va asteptam la Design Corner pentru a  va desavarsi abilitatile de desenatori si a invatata  sa va asterneti pe hartie cu usurinta ideile.

” Desenul inseamna punerea unei linii in jurul unei idei.”

Henri Matisse

A invata sa desenezi poate fi o adevarata provocare, dar, cu ajutorul potrivit, cei mai multi oameni sunt surprinsi sa afle cat de priceputi sunt.

Imbinand teoria cu practica intr-o maniera relaxata, acest curs se adreseaza celor care doresc sa-si dezvolte calitatile artistice si sa se familiarizeze cu diverse tehnici de desen: creion, carbune ars, grafit, penita, pentru a realiza compozitii variate, de la mulaj la natura statica.

Creionul, carbunele insufla viata si naturalete lucrarilor si pentru asta, inaintea cursurilor de desen, trebuie sa lasati la intrare partea dumneavoastra analitica si pragmatica si  savurand in acelasi timp o muzica buna, sa va abandonati inspiratiei si creativitatii.

Pe parcursul lectiilor de desen va veti insusi regulile dupa care se compun imaginile, veti invata sa creati si sa interpretati proportiile, adancimea si perspectiva, sa utilizati umbrele pentru a crea iluzia celei de-a treia dimensiuni si multe altele.

Cursurile se vor desfasura 1 data pe saptamana, in ficare miercuri, intre orele 19:00-21:00. Materialele necesare sunt incluse in pret si au o calitate foarte buna, fiind selectate de la furnizori cu traditie in domeniu.

Pentru mai multe detalii si programari puteti sa ne contactati si la tel 0726225407 si 0726225419.

Va asteptam cu drag!
Echipa Design Corner

Share:

Din Octombrie va pregatim o noua activiate relaxanta la Design Corner-  Cursuri pictura adulti

” Pictura este tacerea mintii, muzica ochiului ”

Orhan Pamuk

Pentru cei care vor sa se relaxeze invatand sa se exprime prin culoare si pentru cei carora le e dor de orele petrecute in copilarie pentru a crea lumi magice din acuarele, Design Corner ofera cursuri de pictura intr-o atmosfera calda si degajata.

Pe parcursul celor 12 sedinte veti invata sa priviti prin ochii unui artist si veti realiza compozitii cu diverse teme: peisaje, natura statica, figura umana, abordand tehnici artistice variate: acrilic, acuarele, ulei si tehnica mixta. Ultimele 2 sedinte vor fi rezervate pentru ca fiecare cursant sa realizeze o lucrare proprie intr-un stil ales.

Cursurile se vor desfasura 1 data pe saptamana, in ficare miercuri, intre orele 19:00-21:00. Materialele necesare sunt incluse in pret si au o calitate foarte buna, fiind selectate de la furnizori cu traditie in domeniu.

Pentru mai multe detalii si programari puteti sa ne contactati si la tel 0726225407 si 0726225419.

Va asteptam cu drag!

Echipa Design Corner

Share:

Ne pregatim de un nou Curs de Design Rezidential – Editia de toamna din luna octombrie si ultimul curs de design rezidential pe anul 2011.

Va asteptam alaturi de noi sa descoperiti lumea fascinanta a designului interior, sa luati legatura cu invitatii nostri arhitecti, designeri, artisti plastici si oameni de afaceri din domeniu, care alturi de noi, va vor deschide usa catre un univers nou si poate catre o noua optiune in cariera.

Se pot inscrie cei care vor sa isi decoreze propria casa, pentru ca proiectele pe care le vom face pt living, dormitor, bucatarie , baie vor fi dupa planurile caselor participantilor, astfel la sfarsitul cursului veti avea si o idee despre designul casei dumneavoastra realizat de ceilalti viitori designeri si corectat de noi.

Cursul se mai adreseaza celor care vor sa lucreze in domeniu in orice fel: vanzatori in showroomuri de specialitate, consilieri, importatori de obiecte de design, viitori designeri, artisti, decoratori etc, si mai ales celor care vor sa afle mai multe despre acest domeniu spectaculos, sa dobandeasca abilitati estetice, sa inteleaga frumosul si sa se informeze intr-un mediu organizat, placut, interactiv si prietenos.

Ca si atestat va vom oferi la final o diploma eliberata de firma noastra si diplome de training pe produse eliberate de furnizorii nostri care sunt printre cei mai recunoscuti din piata: Destra Arte, Helios si Artemide, Carpet&Moore, DreamHomeDesign, Galeriile Noblesse, Insign, Dac Design, Benjamiin Moore si altii .

Cursul va avea 20 sedinte atat practice cat si teoretice a cate 2 ore si se va tine de 2 ori pe sapatamna de la ora 19, pretul cursului este de 800 ron plus TVA. Zilele de curs vor fi marti si joi incepand cu luna octombrie, de marti 11 cotmbrie .

Nota: In cadrul cursului se realizeaza proiectul casei fiecarui participant realizat in colaborare cu colegii, in echipe de 2 persoane si corectat de noi. Proiectul va fi un roleplay in care puteti experimenta experienta de designer si de beneficiar in acelasi timp.

Pentru inscrierile la curs va rugam folositi formularul de contact al site-ului nostru http://houseline.ro/Contact_design_interior unde va rugam sa completati numele complet adresa de e-mail si numarul de telefon.

Pentru achitarea avansului si confirmarea locului la curs ne puteti vizita la noul sediu Design Corner din B-dul Pache Protopopescu, aleea Plutonier Vasile Luicu nr 2, vis a vis de ProTV, intre orele 18-21.

Numarul maxim de cursanti este de 10 de aceea e important sa va rezervati locul.

Pentru mai multe detalii si programari puteti sa ne contactati si la tel 0726225407 si 0726225419.

Va asteptam cu drag!

Echipa Design Corner

Share: