Pentru ca e toamna deja  si vacantele s-au terminat va asteptam sa va relaxati si sa invatati alaturi de noi, tainele designului interior, in ultimul curs de design rezidential din acest an. V-am pregatait pentru acesta toamna frumoasa, surprize si bucurii estetice, inovatii si materiale noi, inspiratie si frumusete, dupa un an intreg de acumulari.

 

O noua editie a Cursului de Design Interior Rezidential  si dupa cum va spuneam anterior ultima pe anul 2012, va incepe la inceputul lunii octombrie( in functie de nr de inscrieri). Inscrierile sunt deschise in fiecare zi de luni pana joi  de la orele 18: 30 la 21 la sediul nostru din B-dul Pache Protopopescu, Intrarea Vasile Luicu nr. 2. Desi teroretic suntem la birou intimpul saptamanii practic pot interveni situatii … urgente in santier , intalniri care dureaza mai mult, deplasari in alte orase pentru diverse lucrari de design si e posibil sa nu fim, asa ca cel mai sigur este sa sunati inainte la nr de tel 0726225419- Radu Filip.

 

Cursul va avea 20 sedinte si se va desfasura luni si joi de la 19 la 21 la sediul Design Corner din B-dul Pache Protopopescu, Intrarea Vasile Luicu nr. 2, mai multe detalii veti gasi pe site-ul www.designcorner.ro . Daca incepem in octombrie cursul atunci sfarsitul si petrecerea de descernare a diplomelor vor avea loc la inceputul lui Decembrie astfel incat sa avem toata luna decembrie libera sa ne bucuram de pregatirile de Craciun.

 

Confirmarea locului in cadrul cursului se face prin achitarea unui avans de pana la 50% din costul cursului, care este de 1200, pret integral, ce include si materialele necesare pentru proiectul practic.

 

In cazul in care nu aveti timpul necesar pentru a ajunge fizic puteti achita un avans in contul House Line Cont: RO 22BTRL04801202E99318XX Banca Transilvania  Domenii.

 

Se pot inscrie cei care vor sa isi decoreze propria casa, pentru ca proiectele pe care le vom face pt living, dormitor, bucatarie , baie vor fi dupa planurile caselor participantilor, astfel la sfarsitul cursului veti avea si o idee despre designul casei dumneavoastra realizat de ceilalti viitori designeri si corectat de noi.

 

Cursul se mai adreseaza celor care vor sa lucreze in domeniu in orice fel: vanzatori in showroomuri de specialitate, consilieri, importatori de obiecte de design, viitori designeri, artisti, decoratori etc. si mai ales celor care vor sa afle mai multe despre acest domeniu spectaculos, sa dobandeasca abilitati estetice, sa inteleaga frumosul si sa se informeze intr-un mediu organizat, placut, interactiv si prietenos.

 

Ca si atestat va vom oferi la final o diploma eliberata de firma noastra si diplome de training pe produse eliberate de furnizorii nostri care sunt printre cei mai recunoscuti din piata: Destra Arte, Helios si Artemide, Carpet&Moore, DreamHomeDesign, Galeriile Noblesse, Insign, Benjamiin Moore sau altii, intalnirile fiind disponibile in functie si de progranmul invitatilor noastri.

 

Nota: In cadrul cursului se realizeaza proiectul casei fiecarui participant realizat in colaborare cu colegii, in echipe de 2 persoane si corectat de noi. Proiectul va fi un roleplay in care puteti experimenta experienta de designer si de beneficiar in acelasi timp.

Pentru mai multe detalii si programari puteti sa ne contactati si la tel 0726225407 si 0726225419.

Va asteptam cu drag!

 

Share: