Avem in curs un nou proiect un pool bar,dar mai mult decat atat e  vorba de reorganizarea unui interg complex cu piscina, restaurant, vestiare, bar in aer liber etc, un proiect plin de surprize si de provocari mai ales ca trebuie sa fie gata pana la inceputul sezonului estival. Adica nu incepe acum, dar pentru ca in mai sa se deschida piscinele, acum si chiar mai devreme, e bine sa incepem sistematizarea terenului, vestea buna este ca gazonul si plantarea dureaza maxim doua saptamani, deci restul timpului va fi folosit pentru decking si instalatii electrice si de irigat,care sunt mai complexe si dureaza mai mult.

Pentru placari cu piatra temperatura trebuie sa fie peste 1 grad incat sa nu inghete adezivul si sa nu ploua, in rest se pot face oricand, mai greu este cu comenzile pentru mobilier care nu dureaza in ultimii ani cu nimic sub o luna pentru ca toate sunt importuri si nimeni nu are stocuri, asa ca analizam bugete, organizam transporturi si etapizam cat mai eficient incat sa ne incadram in termen.

Iata ca pentru o plaja bine meritata in iunie acum stiti si voi ca exista oameni care muncesc inca din martie, eu cred ca e un lucru frumos de stiut si care va va bucura si mai mult cand veti face o baie in piscina. Pentru ca nu suntem la prima lucrare de acest gen deja stim ordinea in care trebuie facut totul si asta ne ajuta foarte mult in luarea deciziilor si stabilirea termenelor.

Pentru ca inca nu este gata, va arat cateva imagini de inspiratie care poate va vor face si pe voi sa visati la vara si la piscine, noi deja am inceput… cu multa munca, dar nu mai putine vise.randarile inca nu sunt finalizate dar ideea va transpare din aceste sugestive imagini, va mai spun un singur lucru, proiectul este in Bucuresti la mal de lac, in plin centru si atat restul e surpriza! Sursa imagini Google.

Share: