Printre pasiunile mele se numara si arhitectura, dar arhitectura frumoasa, valoroasa, jocul cu formele si volumele, asa ca pentru a doua oara am avut ocazia sa fac o cladire si sunt mandra si recunoascatoare, pentru cei care nu stiu eu nu sunt arhitect ci desiger, deci am studii de arte decorative si design interior, de aceea provocarea a fost mare, dar mi-a facut si mare placere sa fac asta, pentru detalii tehnice am colaborat cu arh Paul Muresan Iuga, iar conceptul a fost creat de mine si invartit in minte si pe calculator de zeci de ori pana am fost multumita de rezultat.

Caldirea are o suprafata de 950mp este pe structura metalica acoperita cu panouri sandvis si bond, si este situata in localitatea Gaesti.

Fireste ca de la acel moment a inceput munca adevarata cu mentalitatile beneficiarilor si cea mai grea munca cu bugetele si gasirea unor solutii cat mai eficiente ca si costuri, de aici au rezultat o serie de modificari ale proiectului facut de mine, pe care am incercat timp de luni de zile sa le mentin la minim cu vizite in santier si cu ore intregi de discutii cu constructorii si gasirea unor solutii tehnice care sa corespunde atat estetic , cum mi-ar fi placut mie cat si financiar cu doreau si construcotorul si beneficiarul, pot sa spun ca rezultatul este la 80-90% deci zic eu ca e bine, avand in vedere ca nu traim intr-o lume/tara unde bugetele sunt nelimitate si e ok sa fie si asa.

O sa gasiti in galerie imagini si cu proiectul si cu rezultatul final si veti vedea usoarele diferente… o terasa inchisa sus si copertina…care a fost cea mai mare provocare pentru constructori, scurtata cu vreo 3 metri, pentru ca se poate.

Asa ca dupa 10% inspiratie si 90% transipratie iata si cladirea noastra care sta marturie peste ani ca se poate sa faci tot ce visezi daca iti doresti cu adevarat, cineva sigur va veni sa iti sustina visul de a face sa zicem… o cladire… sau un tort sau o ie sau… fiecare cu visul lui.

Va las sa descoperiti si voi care sunt pasiunile voastre si sa le urmati, pana la urma e singurul lucru care merita si iata ca un artist face arhitectura… de ce nu ar face si un economist design, mereu am spus asta cursantilor mei de la cusrusl de design, e suficient sa visezi si totul poate deveni realitate. #joacadeaarhitectura la HouseLine.

Share: