Pentru un proiect de casa in stil art deco am creat aceasta propunere pentru dormitor, eleganta si confortabila, cu alb si negru, fara culori dar cu texturi bogate, cu oglinzi si elemente de crom, cu catifea si materiale pretioase.

O casa cu design inspirat din art deco, cu piese de mobilier impresionante si corpuri de iluminat spectaculoase, o clasa eleganta, pe tonuri de violet si ivoire, cu accesorii de ultima generatie si un aer modern si eclectic, asta ne-am dorit sa facem in acesta lucrare in care nici distanta si nici orice alta limitare nu ne-a impiedicat sa dam tot ce am avut mai bun.

Pentru noi a fost un proiect frumos in care ne-am implicat total si am invatat foarte mult, o experienta pe care cu siguranta nu o vom uita, mai ales ca acum lucram la alte proiecte impreuna cu aceesi beneficiari.

Elementele decorative din stilul Art Deco se adreseaza unui public extravagant, stilat, cu spirit estetic, iubitori ai frumosului si clasicului, dar totodata si celor indrazneti, celor care vor sa-si imprime personalitatea in designul pe care il aleg ca fiind reprezentativ casei. Piesele de mobilier prezentate in aceste colectii bene­ficiaza de o executie deosebita – lemn de esente rare, cu finisaje luxoase si incrustatii din materiale exotice, alcatuind designuri abstracte si forme geometrice indraznete. Caldura pieselor patinate cu foi de aur sau argint transfera personajele din mediul creat intr-un alt timp, dand interioarelor  un aspect eclectic, vibrant, luxos.

Pentru servicii de proiectare 3 d fotorealiste si design de interior ne puteti contacta aici pe pagina de contact.

Designer de interior

Aurelia Filip

www.aura.houseline.ro

aurelia@houseline.ro

 

Share:

Foarte mut din designul unui interior il constituie conceptul, ideea principala de la care se porneste intreaga ambientare. Conceptul a devenit acum mai important decat o amenajare draguta, placuta dar care nu exprima nimic,  sau nu are nimic de transmis in mod particular, se pune acum accentul pe idee pe originalitate, foarte mare succes il au concept store-urile, magazinele ce prezinta mai mult decat un produs, un stil de viata. Si dupa cum stiti, ideile se vand cel mai bine.

Casa poate fi gandita tot in jurul unui concept organizator al interegii comopozitii, poate sa fie mai mult decat placuta, confortabila, noua, moderna, sau clasica, ea poate sa reprezinte un stil de viata, sa evoce o anumita atmosfera, sa transmita anumite mesaje determinante despre posesorii ei, astfel designul nu mai este un produs, e o declaratie, cum spun englezii un “statement”.

Pentru aceasta casa am ales ca si concept designul american, am avut multe susrse din inspiratie pentru ca americanii chiar lucreaza in detaliu exterioarele caselor si fac o arta din amenajarea gradinilor si a zonelor de relaxare din jucrul casei. Este vorba de o casa mare cu piscina cu o gradina de 3000mp, pe care am compartimentat-o in zona de piscina si barbeque cu bucatarie de vara si zona de rexlare cu iaz cu pesti si broscute testoase , apoi este o zona mare de gazon unde are loc si cainele familiei sa alerge in voie alaturi de fetita lor minunata.

O casa trebuie sa reprezinte mai mult decat un design reusit si chiar mai mult decat un concept, trebuie sa fie  un loc placut pentru cei care locuiesc acolo, un refugiu, un sanctuar.

Studioul nostru de design creeaza si proiecteaza interioare si exterioare  la standarde internationale, iar partenerii nostri producatori de mobilier si decoratiuni din toata Europa pot pune in practica orice idee oricat ar fi de indrazneata. Pentru servicii de proiectare 3D fotorealiste si design de interior pentru toate simturile, ne puteti contacta aici pe pagina de contact.

Share the beauty !

Cu drag Aurelia Filip, designerul dumneavoastra!

Share: