Despre Design Corner

DESIGN CORNER este o initiativa noua unde – Houseline.ro, adica Aurelia si Radu Filip, impreuna cu  alti invitati dragi noua: designeri, artisti plastici, ilustratori, fashion designeri, vom creea impreuna cu voi, o comunitate in cadrul careia veti gasi informatii profesioniste, lectori daruiti si un colt de liniste si creativitate. Aici puteti invata mai multe despre arte plastice si tehnici de reprezentare, design interior, despre fashion design, pictura murala, tehnica icoanei, bijuterii, ilustratie, banda desenata, handmade si orice alt lucru legat de fascinanta lume a creatiei.

De la initierea in tainele desenului si pana la magia amestecului culorilor, de la intalnirea cu misterele picturii murale, picturii realiste, pana la marii artisti si arhitecti ai secolului 20, sedintele noastre de creatie sunt diverse si inovative, facute exact pentru ca voi sa explorati propriul univers creativ. Va puteti deasemenea gasi noi pasiuni cum ar fi decorarea de interioare sau moda si puteti gasi noi forme ale exprimarii libere cu ajutorul picturii, modelajului, colajului, bricolajului si a graficii, intrun spatiu deosebit.

DESIGN CORNER propune o serie de module care incurajeze dezvoltarea personala :

-Curs design rezidential

-Curs de design comercial- designul de bar, cafenea magazin

-Curs de design interior Horeca- designul de hotel si spatii adiacente

-Curs de office design, spatii de conferinte si space planning

-Curs de peisagistica

-Curs de design de eveniment

Curs pentru incepatori in tainele picturii

Curs icoane pe lemn si pe sticla

Cursuri tehnici murale si mozaic

-Curs intensiv pictura de sevalet sau pictura in ulei

-Cursuri bricolaj si mobilier pictat

-Cursuri de pictura pentru copii

-Cursuri, traininguri, teambuilding-uri si workshop-uri creative pentru companii

Cursurile vor sta sub semnul DESIGN CORNER – coltul de relaxare si informare corecta, indrumata de profesionisti, pentru pasionatii de arte frumoase si design de toate felurile, pe care cu totii il cautam pentru a ne relaxa dupa munca sau de ce nu, pentru a ne gasi in sfarsit directia dorita in viata.

Pentru inscrieri ne puteti vizita la noul sediu din B-dul Pache Protopopescu, aleea Plutonier Vasile Luicu nr 2, vis a vis de ProTV, intre orele 12-18.

Pentru mai multe detalii si programari puteti sa ne contactati si la tel 0726225407 si 0726225419.

Va asteptam cu drag!

Echipa Design Corner