Salon de cosmetica cu traforuri

Salon cosmetica

20 February, 2016

Pentru un salon de cosmetica am ales un concept luminos aerisit cu alb, turcoaz si lemn deschis la culoare. Este un spatiu pe care l-am dorit confortabil si placut. O mare atentie am dat functiunilor, care sunt mai multe si spatiul mic.

A trebuit sa gasim loc in 60 metri pentru zona de coafura cu trei posturi, frizerie separata, zona pentru masaj si tratamente cormporale, cosmetica faciala si makeup, zona de asteptare si receptie, pare mult… dar am gasit un loc pentru toate.

Pe langa provocarea de a folosi spatiul la maxim, am avut-o si pe cea de a respecta legislatia, care este foarte complicata, pentru tot salonul avem nevoie de sase lavoare si de patru zone separate in care se poate desfasura activitatea pentru fiecare functiune in parte. Toate acestea le-am facut fara a pierde din vedere conceptul de design si intentia initiala de a ne incadra intr-un buget mic.

Este un proiect care ne-a invatat ca totul e posibil, atunci cand iti doresti si ca fiecare noua afacere are nevoie de toata implicarea, energia, entuziasmul si inspiratia tuturor celor implicati. Acum lucram la implementare pe 8 martie este deschiderea oficiala, asa ca va vom tine la curent cu noutatile.

 

Share: