Despre mine ca designer

Eu sunt Aurelia Filip, veti vedea alaturi de mine proiectele, descoperirile, incercarile prin care trec zi de zi…sper sa va bucurati alturi de mine de aceste clipe de frumusete…Ca  designer, decopar in fiecare zi o lume fascinanta, plina de evenimente, de cazuri speciale, de zile de studiu intens, de momente de bucurie coplesitoare.

Fiecare casa creata si re-creata este pentru mine un succes de a intelege natura umana, de a citi ganduri, de a descoperi vise, de a implini dorinte, de a empatiza atat de mult cu cel caruia ii este destinat spatiul re-creat, incat acel loc sa devina una cu fiinta sa interioara, sa ii aduca un plus de cunoastere, autocunoastere si valoare, iar in final si mai ales, pe termen lung…un plus de fericire.

A crea nu este întotdeauna o problemă de tehnică, ci de fantezie şi de dăruire vitală. Designul este descoperire şi spor de cunoaştere, a sinelui şi a lumii înconjurătoare, este o îmbinare între pasiune, inteligenţă şi creatie, este un exercitiu interdisciplinar complex, este un act cultural, iar armonia unui interior are in spate un intreg studiu de ergonomie, antopologie, cromatologie si o istorie de evolutie a artei si arhitecturii.

Este un efort continuu si plin de satisfactii sa creez ceva nou, inedit, sa imi fortez limitele, sa ma pregatesc pentru a atinge sufletele oamenilor, pentru a schimba mentalitati, pentru a le deschide inimile catre creatie, catre joc, inspiratie, viata. O casa este o impreuna-lucrare, ce se desavarseste cu implicarea celui careia ii apartine, la fel de mult cat si a celui care o creaza, iar rezultatele pot fi uimitoare de ambele parti.

Asa ca deschideti-va mintea si sufletul si urmati-ma in aceasta lume fascinanta a designului interior si exterior.