De acum suntem oficial in vacanta, asa ca va urez tuturor, cu drag, Sarbatori fericite si un an 2009 plin de impliniri, mai bun decat va asteptati, mai bogat si mai frumos.

De Sarbatori asa cum spunea Steinhardt, eu vad raiul ca “locul de lumina si verdeata, pajistea inflorata, misunand de catei mici si dolofani si de pisicute albe cu funda, acolo unde rasuna acordurile divertismentelor lui Mozart si se ostenesc ingerii cu aripi ai lui Liliom sa ofere necontenit dulceturi si serbet”, ce vreau sa spun cu asta este ca nimic nu e prea dulce de Craciun, nici un bradut prea incarcat, nici un colind prea siropos, nici o ghirlanda prea stralucitoare, pentru ca de Craciun avem voie sa ne simtim copii si sa apreciem preaplinul sarbatorilor ca pe o incursiune in raiul lui Steinhardt misunat de catei mici, ca atunci cand eram copii.

Aceasta viziune asupra raiului m-a impresionat acum multi ani si inca mi se pare cea mai sincera viziune cu putinta, pentru ca ea transcende ipocrizia de zi cu zi, transcende moda, bunul gust, pretentiile intelectuale si arata fericirea asa cum e sincera, nemijlocita.
De aceea, urarea de fericire de Craciun nu e un stereotip, e o realitate pretioasa, care pentru mine inseamna mult.

In concluzie, Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Aura

Share:

Unul dintre principalele evenimente din 2010 a fost inaugurarea Hotelului Mondrian din South Beach, Miami. Designul de interior a fost realizat de unul dintre cei mai mari designeri contemporani, Marcel Wanders, si a pornit ca si concept de la ideea de palat, mai precis de palatul frumoasei adormite.
Atmosfera de opulenta calma, de armonie, lux si relaxare domina intreg ansamblul, spectaculoase sunt elementele decorative de la balustrade, coloanele si lustrele in forma de clopot.
Personalizat pana la ultimul detaliu, acest hotel ne ofera masura geniului creativ al designerului. Candelabre de onyx cu aur, mosaic Bisazza, cristale, sticla, toate materialele sunt atent alese si combinate cu grija pentru a crea senzatia de poveste, de ireal.
South Beach, o destinatie plina de viata si culoare, este gazda catorva hoteluri cu stil, apartinand unor designeri de renume: Angler’s Boutique Resort, detinut de fostul decorator a lui Gianni Versace, Wallace Tutt; Tides South Beach, renovat de unul dintre cei mai in voga designeri ai momentului in SUA, Kelly Wearstler; Mondrian South Beach, aflat in proprietatea celebrului designer olandez, Marcel Wanders.

Share:

Cu ocazia sarbatorilor de iarna vom trimite clientilor si colaboratorilor nostri o felicitare, dar am avut de ales dintre foarte multe modele , si ma gandesc sa impart si cu voi aceste felicitari atat de frumoase.
Site-ul de pe care le-am gasit ofera felictari la pachete de business, toate sunt deosebite. Priviti!
Sarbatori fericite!

Share: