Foarte interesante sunt imaginile “prin gaura cheii”, cum ne amuzam noi facute de Dan la cafenea o sa va dau un exemplu, sunt folositoare pentru spatii mici si pentru a da o atmosfera intima unui interior, mi se par indicate pentru cafenele baruri, separeuri…

Eu nu sunt specialista in arta fotografica, asa ca am profitat de ocazie ,cand am facut sedinta foto pentru cafenea, sa ma joc si eu, am descoperit ca  e mai greu decat am crezut sa faci fotografii, evident am fost foarte aproape de a scapa aparatul din mana, si multe poze au iesit miscate din cauza setarilor manuale, dar baietii de la Panoramic View au avut rabdare cu mine si m-au lasat sa imi fac fotografiile miscate si pe aceasta cale le multumesc.

Concluzia daca mai era cazul sa va spun desi deja se cam stie, nu faceti singuri fotografii comerciale oricat de artisti va credeti, e mai greu decat pare, pentru sedinte foto exista profesionisti care pot face totul sa arate mult mai bine. Iata si imaginile “prin gaura cheii”, de fapt e forma obiectivului… dar principiul e acelasi.
select viever:

» Pentru vizualizare la cea mai buna calitate, reglati monitorul astfel incat sa vedeti toate nuantele de la alb la negru in imaginea de mai jos.Get DevalVR!

Share:

Cafeneaua Leon din Ploiesti al carei proiect vi l-am aratat intr-un post anterior, acum e terminata si am facut cateva fotografii ,a iesit bine mai ales partea de mobilier, in ciuda bugetului micut. Fotografiile sunt realizate de Dan Simoaica de la Panoramic View, urmeaza sa vedem si panoramele care vor trebui refacute.

Share:

Printre trendurile care par sa persiste este barocul sau neobarocul, un stil sofisticat, opulent indraznet. Iata cateva idei de obiecte deja consacrate care vor da o exuberanta aparte oricarui interior, chiar daca in cantitati mici secretul este sa faceti mici centre de interes, hot spot-uri care sa invioreze ambientul.

Share: