Stiu ca nu e o tema predilecta pentru revistele de design, dar de asemenea mai stiu ca oricine are problema designului de nunti, sau de eveniment, cel putin odata in viata, in facutate unul dintre cursurile mele favorite a fost cel de Scenografia Evenimentului, unde am aflat prima data ca un eveniment trebuie gandit ca un proiect de design si trebuie sa contina elemente, momente, valori, simboluri ca orice alt proiect artistic.

Printre cautarile mele din ultima vreme se numara si detalii de amenajare pentru sali de evenimente , pentru evenimente speciale, de lux, gale, conferinte, decernari de premii etc. Am gasit o colectie deosebita de scaune si moduri de a imbraca un scaun, cu diverse materiale, texturi, culori, pentru ca asa cum stim cu totii e foarte usor ca o sala de evenimente sa nu mai arate spectaculos cu huse urate, demodate, depasite.

Designul de eveniment ocupa inca un loc aparte in preocuparile mele, mai ales pentru ca efemer fiind el trebuie sa fie plin de inspiratie, eleganta, noblete si spontaneitate, dar mai ales sa fie pe placul tuturor, usor de inteles si confortabil.

Iata colectia de huse pentru scaune despre care va povesteam, mie mi-au placut foarte mult. Cochetez cu ideea de a ma orienta si spre designul de eveniment mai ales de cand lucrez la proiectul “Ambasad’or Events” In plus cine poate face mai bine designul de eveniment decat un designer/ scenograf, avand in vedere ca aceste lucruri la noi in tara au fost lasate prea mult timp in seama agentiilor de cattering si gustului discutabil al asa-zisilor maestri de ceremonii.

Share:

Am fost intrebata de mai multe persoane daca randarile 3d seamana cu rezultatul final, iata in cateva imagini raspunsul la acesta intrebare.

In general incercam ca simularile 3d sa reflecte realitatea, de aceea inante de a face proiectul facem o prospectare a pietei si a ultimelor tendinte si cataloage in design si folosim obiectele in proiecte, asta usureaza mult munca ulterioara de a gasi obiectele sau de a le realiza la comanda, pentru ca deja exista un proiect pentru prototipuri inca de ala inceput.

Fireste exista oricand loc pentru inovatie, in general proiectul 3d ne ghideaza, dar oricand gasim un obiect deosebit incercam sa il introducem in conceptul nostru pentru ca ne place sa imbunatatim lucrurile si … asa cum spunea un client de-al nostru e bine sa nu fii niciodata multumit de ce ai facut si sa incerci, cu perseverenta sa faci mai bine mereu.

Asa ca acum va lasam sa ghiciti diferentele intre proiect si fotogarfii,

Cu respect ,
Echipa House Line ;)

Share:

Designul a avansat si odata cu el si nevoia de detalii de calitate si mai ales de a masca elementele strict functionale, de a le transforma in obiecte de design. Aceasta transformare se observa in designul de calorifere, instalatii de aer conditionat, prize, intrerupatoare etc, toate devin nu numai sisteme functionale in ambient, ci elemente constitutive ale ambientului, generatoare de valoare si de stil.

Specializate in design-ul si fabricarea radiatoarelor contemporane, atelierele CINIER combina confortul si tehnologia, creand piese unice, veritabile sculpturi realizate si patinate manual.
Radiatoarele sunt lucrate din OLYCALE, o roca naturala, concasata si restructurata sa propage caldura, iar corpul de incalzit este fabricat din tevi de cupru, special tratate impotriva coroziunii si dilatatiei.

Culorile si finisajele sunt aplicate manual, plecand de la pigmenti naturali, toate materialele selectate si utilizate in procesul tehnologic fiind eco-friendly.
Lucrate individual, radiatoarele Cinier asigura performante exceptionale in acumularea si propagarea caldurii, longevitatea si rezistenta mineralului extras din Pirinei reprezentand o alternativa rafinata la otel, fonta sau aluminiu.

Finetea pietrei permite realizarea unor opere de arta, de la design-ul pur si sobru, compus din sculpturi orizontale in relief, pana la picturile excentrice, in culori vii, cu insertii de cristale sau la piesele unice, inspirate de luptele cu tauri, de tumultul marilor orase portuare – Shanghai, Marseille, Amsterdam -, de baletul contemporan sau de vitalitatea elementelor vegetale din Hawai. Furnizor Delta Design.

Share: