Pentru ca vine primavara si deja simtitm asta in aer, va asteptam cu o promotie care va va ajuta sa faceti cele mai intelepte alegeri pentru decorarea locuintei, acum la inceput de primavara.

Dupa 9 ani de experienta in design am acumulat know how in materie de design interior si exterior pe care vrem acum sa vi-l punem la dispozitie pentru a avea casa la care visati.

Este foarte simplu, puteti sa programati o sedinta de consultanta gratuita cu designerii nostri, va pregatiti cu planul spatiului, cu scheme de culoare si intrebari si noi ne pregatim cu deschidere sufleteasca, entuziasm si inspiratie pentru a va putea da cele mai frumoase idei.

Sedinta dureaza 2 ore si puteti adresa orice intrebare legata de ambientarea casei, iar noi suntem bucurosi sa va indrumam in directia dorita. Puteti sa va clarificati iedeile privitoare la stil, la culori, la materialalele folosite si la compartimentarea si functiunile spatiului, iar daca veti dori putem sa transformam aceasta intalnire intr-un proiect de design complet. Depinde de voi!

Puteti sa ne contactati la aurelia@houseline.ro sau office@houseline.ro si stabilim apoi o zi pentru intalnirea noastra.

Va asteptam cu drag!

Share:

Ca si noi casa are nevoie de o imagine noua. De cate ori ne oprim si ne intrebam, oare nu e cazul sa schimb ceva? Sa imi schimb culoarea parului, sau sa imi cumpar haine mai colorate, face totul parte din nevoia de schimbare, pentru ca ideile noi , directiile noi in viata, pot incepe cu schimbari mici, mici pasi care ne apropie de cine vrem sa devenim, de cum visam sa fim cu adevarat.

Trecutul poate contine amintiri frumoase,  bucurie, experiente placute, dar viitorul contine o promisiune a implinirii si a fericirii, asa ca de multe ori schimbarile ne ajuta sa ne apropiem de viitor. Casa este pentru multi dintre noi locul acela confortabil, stabil, dar daca vrem sa schimbam  ceva in viata noastra de multe ori chiar de aici trebuie sa incepem, o putem numi curatenie de primavara, putem sa mutam mobila, sa schimbam culorile, totul e posibil si chiar necesar.

De ajutor in chimbarea de look a locuintei sunt tapetul, sau placarile de pereti, dar azi va povestesc despre tapet cu cateva exemple de teste de culoare, sa vedem cat de mult se transforma un interior daca schimbam culorile si texturile.

Pe cand voseaua poate sa schimbe doar culorile, tapetul aduce in plus, imagine, grafism , textura, culoare, forme si o sugestie de stil. Stilul poate fi sugerat usor prin imaginea unui tapet, poti sa faci o tranzitie de la modern la retro, de la clasic la vinage, de la vinage la industrial, doar o schimbare de tapet, este mai mult decat culoare este un produs complex care schimba complet un interior.

Schimbarile sunt usoare cand ai alaturi un profesionist in designer de interior, asa ca poti suna acum sa programezi o sedinta de consultanta gratuita cu designerul.

Pentru servicii de proiectare 3D fotorealiste si design de interior ne puteti contacta aici pe pagina de contact.

Designer de interior

Aurelia Filip

www.aura.houseline.ro

aurelia@houseline.ro

 

Share:

Pentru un apartament mic dintr-un bloc, vechi, am ales un concept vesel si primavaratic, cu dor de lumina si culoare de veselie si de nonconformism , acest spatiu devine  un vis implinit, o schimbare dorita si asteptata.

La dormitor am ales din doua variante de culoare pentru mobilier, wenge cu oglinda si alb lucios, pe perete am realizat o placare personalizata din parchet imprimat, care se poate customiza cu orice tip de design dar pastreaza textura calda a lemnului. Patul cu saltea de 140 cu 200cm este suficient de mare si incape perefect incadrat de doua noptiere mici tip masuta rotunda si e luminat cu lampi suspendate din tavan cu intrerupatoare cap scara ce pot fi actinate chiar de la pat pentru mai mult confort.

In living am ales mobilier de depozitare si o zona mica de luat masa pentru ca in buctarie nu a incaput un dinning propopriu zis, asa ca am cautat un loc placut pentru masa in familie. Gama cromatica este de turcoaz cu verde cald si accente de alb si wenge.

Designul se incadreaza ca stil in stilul contemporan cu detalii midcentury. Stilul contemporan este ideal  pentru apartamente caci foloseste spatiul la maxim si creeaza impresia ca o camera este mai mare decat in realitate. Contine forme geometrice asimetrice  iar textura este folosita la minimum. Poti combina acest stil cu altele.

Poti folosi acest stil in apartamentul tau si nu numai. Este un stil de design caracteristic secolului XX, porinid de la Bauhaus si dezvoltandu-si caracterul propriu prin incorporarea de elemente din Art Deco si Cubism, cu putin Pop Art, fiind astfel ceea ce societatea contemporana are nevoie. se pot incorpora elemente  high-tech,minimalist, loft, shabby chic, vintage, art nouveau sau constructiviste, stilul fiind unul eclectic.

Pentru servicii de proiectare 3D fotorealiste si design de interior ne puteti contacta aici pe pagina de contact.

Designer de interior

Aurelia Filip

www.aura.houseline.ro

aurelia@houseline.ro

 

Share: