Foarte premiata canapea multifunctionala, Flexible Love, a lui Chishen Shiu, este un model flexibil dupa cum ii spune si numele ce poate sa se alungeasca si sa se plieze dupa necesitatea de locuire. Materialul este un carton din lemn, ecologic, ce poate sustine greutati mari se se poate plia fara sa se dezmembreze,uzeze, etc.
Fabricata in Taipei, Tailanda, canapeaua are un pret de pornire de la 199 euro pana la 389, varianta de mai multe locuri.
Este ideala atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru spatii publice. E o pisa de mobilier indrazneata, originala,o idee practica pentru atunci cand vin multi prieteni in vizita, dar si pentru a privi un film in 2.

Share:

Alte calorifere de la Cordivari, adaptate mai multor tipuri de spatii si stiluri de amenajare.

Share:

Fiindca a fost vorba mai devreme de calorifere decorative, am mai gasit un model pentru a exemplifica faptul ca un calorifer normal nu are aceeasi expresivitate cu unul decorativ.
Badge e un calorifer cu o forma organica, moderna, ce poate fi adaptat unui interior neconventional, eu l-as vedea langa grafitii, sau forme grafice desenate cu sablon, poate un tapet geometric sau alte decoruri murale mai neobisnuite. Faptul ca se realizeaza in foatre multe culori este un alt avantaj petru ca poate fi adaptat oricarui tip de mobilier si concept cromatic.
Produs:Badge
Brand:Cordivari
Designer:Simone Micheli

Share: